Petitchef

COCA DE LLARDONS I PINYONS (TIPICA DEL DIJOUS LLARDER)

Aperitivo
4 porciones
20 min
20 min
Fácil

Ingredientes

4

Preparación

  • Preparació de la coca:
    Ratllar la pel de llimona , 1 minut, velocitat 5-7-9
  • Posar en el vas llet, sal, sucre, mantega, 1 minut, 37 grados, velocitat 2.
  • Afegir l ou llevat i barrejar 30 segons, velocitat 2.
    Desprès posarem la farina i programar 20 segons, velocitat 6, per acabar velocitat espiga, 5 minuts, i ja tenim la massa feta.
  • Estirar-la sobre una plata de forn que tindrem pintada amb una mica d´oli , tapar-la i deixar reposar en lloc càlid de 40 a 60 minuts.
    Mentre encendre el forn a 200°C.
  • Preparació per guarnir-la
    Pintar la coca amb ou o llet, estendre per sobre els llardons , els pinyons i petites muntanyes de sucre amb gust d´anís.
  • Fornejar de 15 a 20 minuts, dependrà del forn.

¿Has probado esta receta?
Menciona a @petitchef_espana y etiqueta #petitchef


Preguntas:






Puntúe esta receta:
Generar otro código de seguridad  = 

También te puede gustar


Recetas

Artículos relacionados

5 recetas de cocas saladas para celebrar el verano 5 recetas de cocas saladas para celebrar el verano Carnaval salado. 18 especialidades regionales Carnaval salado. 18 especialidades regionales

Planificador de menús
Petitchef te ofrece la posibilidad de planificar tu menú por días o por semanas.

Menú del día

Recibir el menú del día
Para recibir el menú del día de Petitchef y sus noticias deliciosas, introduzca su dirección email.
Pregunta del momento
¿Cómo usas más la masa de hojaldre?
Voto